dinsdag 13 december 2011

Onderweg naar het Zuiden.

We zijn nu al weer een jaar onderweg met The Thursty Turtle. Na maanden van afbouwen van de camper zijn we hem gaan testen in Marokko, waar we drie maanden met enorm veel plezier hebben rondgetrokken om te kijken wat wij en en vooral de Turtle kon. We hebben enorm veel geleerd en de nodige aanpassingen aan onze truck doorgevoerd.
Hierna zijn we naar Oostenrijk gegaan om de catamaran op te halen en de kleine rode Mazda. Toen zijn we voor de zomer naar het eiland Losinj (onder Cres, Kroatie) gegaan waar we een mooie zomer hadden en om onze reisplannen te maken. Het plan was om via de oostkant door Afrika naar het Zuiden te gaan, maar door alle problemen in het Midden Oosten werd dit te moeilijk voor ons. Het volgende plan was dan naar Zuid Amerika te verschepen en dan zelf mee te varen. Helaas waren alle hutten volgeboekt voor 2011, dus besloten we het rondje andersom te maken.
Via Antwerpen zouden we naar Baltimore USA verschepen, maar door allerlei problemen met de papieren, gezondheid enz. hebben we besloten om, nadat hij 3 weken op de kade in Antwerpen had gewacht, de Turtle weer op te halen.
Na de nodige doktersbezoeken zijn we rustig aan naar het zuiden gereisd en zijn nu onder weg naar Marokko. Het plan is dat we nu via de westkant naar ons geliefde Zuid Afrika willen komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten