donderdag 26 januari 2012

Aangekomen in de West Sahara.We zijn na Tafraoute richting Sidi Ifni gegaan, een oude Spaanse enclave, die ze in de jaren zeventig hebben teruggegeven aan Marokko. Ik heb er eens boven gevlogen en dan kun je de oude verdedigingswerken nog goed zien. A3 wilde graag op de camping, ik liever niet tussen al die tupperware campers.
Ik werd ook gelijk uitgescholden door een Duitser die ik zijn uitzicht wegnam met onze kleine camper. 
Hij vond dat ik met dat grote ding moest oprotten de woestijn in. Die man was wel erg toe aan een pilletje, want hierna lag ie in de clinch met Franse hippies om dezelfde reden.
Hierna hebben we heerlijk vier dagen op Plage Blanche gestaan. Ik heb er wat gevlogen en een mooie tocht met de motor over het strand gemaakt en via de woestijn terug, 80 km.
Helaas was Mohamed er niet, die ons verleden jaar heeft geholpen om uit het drijfzand te komen en vervoer terug regelde naar de Camper.En hoe gaat onze reis nu verder.
We zijn nu dus met 4 Nederlandse campers met dezelfde plannen onderweg en we hebben elkaar nu via het internet gevonden. We hebben veel e-mail contact met elkaar, vooral met Jan en Mariska die nog ruim op ons voor liggen, maar ze gaan erg langzaam en liggen ook wel eens op hun kant met hun camper, dus zullen we ze wel inhalen.
Helaas is het niet de doen, op dit moment, om door Nigeria te komen. Afgelopen week weer 120 mensen vermoord. Ook het visum voor Angola is een drama.
Ik ben niet bang voor wat avontuur maar wat ik de laatste weken allemaal heb gelezen is voor ons te veel avontuur. We willen nog iets langer van het leven genieten.
We zijn de nu de optie aan het bekijken hoe we kunnen verschepen, daar hebben we al ervaring mee!!!!!!!!!!!.

Wil en Gerhard http://www.knak.nl/

2 opmerkingen:

  1. Hallo Joop en Adrie,
    Leuk dat ik jullie gevonden heb en nu kan volgen. Jammer dat ik niet zo'n bak heb en niet zo goed kan vliegen. Dan ik het maar saai hier in Nederland. Avonturier ze!
    Berry

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen